Entepal Oy toimii kumppanina myös uusien terien hankinnassa. Teollisuuden terien myynti sekä maahantuonti on osa kokonaispalvelua. Laajan kotimaisen ja ulkomaisen yhteistyökumppaniverkoston kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman teriä erinäisiin tarpeisiin.

Meiltä saat myös olennaisena osana onnistuneeseen katkaisuun kuuluvat leikkuu- ja työstöemulsiot

HSS pyörösahanterät

Entepal Oy tuo maahan italialaista Yukon HSS-pyörösahanterää. Perinteikkään terätehtaan valmistamat terät ovat markkinoiden laadukkaimpia ja niitä tarjoavat useat alan yritykset eri tuotemerkein. Laajasta terävalikoimasta löytyy katkaistavalle materiaalille täydellisesti toimiva terä, juuri oikealla teräseoksella ja pinnoituksella.


TCT pyörösahanterät

Entepal Oy:n TCT pyöröterien valikoimasta löytyy sopivat terät niin puun, metallien kuin muovinkin katkaisuun. Maahantuomme teriä mm. Yukon tuotemerkillä. Kauttamme on myös saatavana hinta-laatusuhteeltaan perusterien parhaimmistoon kuuluvat CMT pyörösahanterät.

Vannesahanterät ja liitoshitsaukset

Entepal Oy:n maahantuoma saksalainen Busatec vannesahanterä on laadultaan sekä hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen. Terävalikoimasta löytyy katkaistavalle materiaalille ja seinämäpaksuudelle juuri optimaaliset hammastukset ja omalla liitoshitsauskoneella valmistetut terät on saatavilla nopeallakin toimitusajalla.

Toimitamme vannesahanterät myös puun sahaukseen.

Oman vannesahaterätuotannon lisäksi Entepal Oy tarjoaa liitoshitsauspalvelut yrityksille. Useat alan toimijat ovatkin asiakkaitamme.

Porat ja reikäsahat

Entepal Oy:n kautta saat hankittua myös porat, reikäsahat ja muut poraavat työkalut järkevään hintaa. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi metallien tai kovien muovien sahaamiseen mainiosti soveltuvat 3Keego kovametallileikkuiset reikäsahat.